2003 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ YURI DE GORTARI & EDMUNDO ESCAMILLA ΣΤΟ ABANICO

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LOS SABORES DE LA HISTORIA.  Panorama de la Gastronomía Mexicana.   Η Ιστορία του Μεξικού μέσω της Γαστρονομίας του.

Yuri de Gortari y Edmundo Escamilla
Νοεμβριος 2003.
Στα ισπανικά, με άμεση μετάφραση στα ελληνικά από προχωρημένο τμήμα μεταφραστών του Abanico.
Μετάφραση όλων των κειμένων του σεμιναρίου από το δεύτερο και τρίτο τμήμα μετάφρασης του Abanico,
Ωράριο πρωϊνό και απογευματινό

 

Que la cocina bien puede ser un libro sabio para los que lo sepan leer es cosa que no se discute en nuestros días; allí la sartén puede decirnos de cómo el comensal es el resultado de lo que come y de lo comido deducir no sólo en dónde estamos, sino cuándo estamos y cómo estamos.

Paco Ignacio Taibo I

 

Το σεμινάριο οργανώθηκε από το Abanico σε συνεργασία με το εστιατόριο Altamira και ύπο την αιγίδα της Πρεσβείας του Μεξικού στην Αθήνα.

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας.